Dobro došli na Hagleitner Hygiene Portal
Skupocijen. Neophodan. Bitan.

Vrijeme, higijena, zdravlje. Spojeni na novoj platformi. Otvorite (uskoro) čitav Hagleitner svijet sa samo jednom prijavom. Do tada Vas pozivamo da odavde sigurno napredujete. Portal na kojem možete ispuniti svoje higijenske potrebe i nadograditi znanje. Posljednje, ali ne najmanje bitno: darujte  sigurnost. Za Vaše zdravlje kao i za sve koje volite, njegujete, zapošljavate, posječujete, razumijete ili su Vam se slučajno isprepleli putevi.

HsM portal

HsM

S 10 godina iskustva u nadzoru digitalnih dozatora, nudimo Vam ciljano raspoređivanje osoblja i upravljanje centralnim lokacijama. Za Vas to znači: nikada više prazni dozator. Čim ste on line znate  gdje je zaista potrebno djelovati.

Hagleitner Webshop

Shop

Ovdje ćete pronaći preko 600 proizvoda za higijenu. Od sapuna do sredstava za dezinfekciju.Od raspršivaća do dozatora.Što još možete pronaći?Naš savjet:Registrirajte se i spremite podatke. To je siguran i brzi put.

XIBU Designer

Designer

Jer život je šarolik. 1000 dizajna za svaki higijenski dozator. Dizajnirajte svoje bočne stranice dozatora u skladu sa RAL bojama, sa gotovim dezenima ili odaberite iz Hagleitner Selection.

Hagleitner Akademija

Academy

Za B2B kupce. Za partnere. Za zaposlenike. Svježe znanje stvara prostor za nove ideje i kreativnost, kao i za strukturirane radne procese, higijenske planove ili  savjete za čisto pranje rublja. Stvorite jasnoću u razmišljanju i suradnji.

O tome govori Hagleitner

Često postavljana pitanja

Hagleitner Hygiene Portal: Video

Opsežan odgovor na svako pitanje vezano za higijenu. Enciklopedija kako, gdje, kada i zašto na područjima:

  • Toalet
  • Kuhinja
  • Praonica
  • Higijena objekta (čišćenje poda)
  • Dezinfekcija
  • IOT (Hagleitner smisluMANAGEMENT)

Ako koristite aplikaciju XIBU kompanije Hagleitner za preuzimanje podataka iz Vašeg XIBU hybrid dozatora putem bluetootha, isti će da se učitaju u Hagleitner-Cloud i na taj način će da budu vidljivi i u HSM-u sa računara po Vašem izboru.

Kliknite odmah na Akademiju ovde na portalu o higijeni. Doći ćete do pregleda dostupnih seminara. Nakon što odaberete kurs, od Vas će da se traži da se ulogujete. Ako još uvek nemate račun za našu Akademiju, možete ponovo ovde da se registrujete. Tada možete da se prijavite za seminar.

Pomoću senseMANAGEMENT kompanije Hagleitner možete:

  • Sa bilo kog mesta da pogledate nivo punjenja, snabdevanje energijom, status poklopca i brojeve pražnjenja Vaših dozatora.
  • Da održavate strukturu zgrade prikazanu u aplikaciji XIBU.
  • Zatražite promenu Vaših podataka o kompaniji

Trenutno u planiranju, HsM Gateway. Pomoću našeg Gateway-a Vaši podaci dozatora se automatski ažuriraju, a da niko ne mora da ih preuzima s aplikacijom XIBU. Tako ćete uvek da dobijete pregled uživo podataka o Vašim dozatorima.

Ukratko: znate gdje trebate djelovati.

Sve ovisi o opsegu. Razgovarajmo jedni s drugima i saznajmo zajedno.

Vaša poruka